Aricha Adorsi – ako znie výsledný verdikt od L. Királyho?
Ako som už spomínal v predchádzajúcom článku, do recenzie pre Blog o káve sme vybrali našu najlepšiu kávu – Arichu Adorsi. A ako recenzia dopadla? Nuž, poďme sa na to spolu pozrieť.
„Káva, ktorú budete buď milovať alebo nenávidieť.“
Tak znie výsledný verdikt, ktorý len potvrdzuje to, čo neustále tvrdím. Aricha Adorsi rozhodne nie je pre každého. Jej špeciálny spôsob spracovania (anaeróbna fermentácia) spôsobuje zvýraznenie chuti červeného vína a exotického ovocia. Hodnotenie, ktoré sme dostali nás neskutočne potešilo (posúďte sami).
Naša káva sa umiestnila medzi top slovenskými kávami, od top slovenských pražiarní a to je pre nás pocta. Uvedomujem si, že táto výnimočná káva nie je pre všetkých a preto sa to snažím zákazníkom vysvetliť. Ak má niekto rád “nescu” alebo “turka v skle“, tak mu fermentovanú Arichu Adorsi určite neodporúčam.
Som rád, že sa o nás vďaka blogu o káve dozvedelo opäť množstvo nových ľudí. Aj vďaka tomu sme boli na festivale Two Coffee Champs v Bratislave zahltení zvedavými zákazníkmi. Podarilo sa nám predať množstvo balíčkov tejto kávy, vypili sa 3 litre filtra, a čo ma teší ešte viac je, že ľuďom chutila. Samozrejme, nie tým, čo pijú nescu… 😀
Ak vás táto naša neobyčajná káva zaujala a chceli by ste ju vyskúšať, budeme sa na vás tešiť v oboch našich prevádzkach, kde vám ju s radosťou pripravíme. A ak to máte ku nám do Žiliny ďaleko, môžete si ju objednať priamo k vám domov 🙂